Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RKMSV - Nieuws

RKMSV - Nieuws

Bericht van het accommodatie-beheer: einde trainingen

24 juni 8:45  Met ingang van maandag 27 juni kan er NIET meer getraind worden op Sportpark de Starte. Dit vanwege de start van het groot onderhoud op alle overige velden. Dit betekent dat het helaas ook niet mogelijk is om ‘een balletje te trappen’ met je vrienden. Hiervoor verwijzen we je naar bijvoorbeeld het parkje. meer »

32x gelezen

Afscheid van De Heere van Meijel

19 juni 16:30  Gisteren heeft ons bestuur officieel afscheid genomen van De Heere van Meijel als hoofdsponsor van onze club. Na vijf jaar zullen ze verdwijnen op de shirts van onze selectie. Echter zullen ze niet volledig verdwijnen van ons sportpark. Want 𝘋𝘦 𝘏𝘦𝘦𝘳𝘦 blijft sowieso bordsponsor van onze club en teamsponsor van de JO19-1 & RKMSV 3. We willen Rudy en het volledige team van De Heere van Meijel bedanken voor het vertrouwen de afgelopen vijf jaar!

81x gelezen

Doe mee met de tweede Ballenloëp!

15 juni 21:45  Op zondag 26 juni vindt vanaf 12.00 uur, in samenwerking met de Meijelse horeca, eindelijk de tweede editie van de Ballenloëp plaats! De start van de Ballenloëp is in onze kantine op Sportpark de Starte. Meld je aan en ben erbij!meer »

88x gelezen

Nog één keer nagenieten!

15 juni 12:30  Het is alweer ruim een week geleden dat we ons jubileumweekend afgesloten hebben. Daarom kijken we nog één keer terug. meer »

100x gelezen

Verzoek van het beheer van onze accommodatie

9 juni 16:00  Beste trainers jeugdteams, Verzocht wordt na de laatste training van jou team dit seizoen de sleutel van het ballenrek van je team op te hangen aan het sleutelrek in het ballenhok. Andere sleutels zoals hoofdpoort, ballenhok en kleedlokalen, kunnen worden afgegeven aan/bij Sanne Hermkens Bij voorbaat dank, Joep Verheijen Accommodatie Beheer

140x gelezen

Jack Peeters onderscheiden met de Zilveren Speld van de KNVB

9 juni 10:30  Zondag tijdens de receptie in onze feesttent heeft voormalig bestuurslid Jack Peeters de Zilveren Speld van de KNVB ontvangen. Dit is de op één na hoogste onderscheiding welke de KNVB uitreikt. meer »

62x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!