RKMSV - Nieuws - RKMSV - Voetbalvereniging Meijel

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RKMSV - Nieuws

RKMSV - Nieuws

RKMSV & Ronald Steijlen na dit seizoen uitelkaar

2 december 20:45  Deze week zijn een afvaardiging van het bestuur van RKMSV en trainer Ronald Steijlen bij elkaar gekomen om de samenwerking te bekijken. Na een positief en constructief gesprek is naar voren gekomen, dat aan het einde van het seizoen onze wegen na twee jaar gaan scheiden. meer »

433x gelezen

Hans Lammers (76) overleden

2 december 17:45  Ons bereikte het droevige bericht dat Hans Lammers (76) is overleden.meer »

116x gelezen

Vuurwerk verboden tijdens voetbalwedstrijden!

29 november 10:15  De KNVB heeft de regelgeving over het gebruik van vuurwerk bij voetbalwedstrijden vanaf dit seizoen nog verder aangescherpt.meer »

275x gelezen

Ian Baetsen & RKMSV uit elkaar

28 november 9:15  Iedereen binnen RKMSV en ook Ian hadden het seizoen van RKMSV 2 anders voorgesteld. Na veelvuldige overleggen tussen bestuur, trainers en leiders van RKMSV heeft het bestuur de moeilijke keuze moeten maken om RKMSV 2 terug te trekken uit de competitie 2023/2024. meer »

608x gelezen

Geslaagde Pietenmiddag

26 november 11:15  🎁 Gisteren (zaterdag 25-11) hebben we bezoek gehad van een drietal Pieten in onze kantine. De jeugd van de Kabouters t/m de JO11 hebben een geslaagde middag gehad.

136x gelezen

Wedstrijdverslag MMC Weert 3 - RKMSV 3 (0-4)

20 november 14:30  Ons derde elftal heeft hun eigen razende reporter (Sonny Smits) wekelijks langs de lijn, en in de dug-out, staan. Gisteren was hij niet aanwezig en was Sjoerd Boots zijn vervanger. Er werd gespeeld in Weert tegen MMC Weert 3. Inmiddels staat het 3e tweede in de competitie, met één wedstrijd minder gespeeld dan de nummer 1. Benieuwd naar het hele verslag? Lees snel verder!meer »

246x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!