Football4Fun - RKMSV - Voetbalvereniging Meijel

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Football4Fun

Football4Fun

Voor wie het nog niet was opgevallen, ook op zondagochtend is er volop activiteit op sportpark de Starte! RKMSV en de Football4Fun Voetbalschool (Patrick Houtappels) hebben hun samenwerking met ingang seizoen 2020-2021 verder uitgebreid.

De Football4Fun Voetbalschool verzorgt op deze zondagochtend trainingen voor verschillende leeftijdscategorieën. De Football4Fun Voetbalschool creëert voor spelers van allerlei verenigingen uit de regio een extra trainingsmoment. Ook leggen kinderen die nog geen lid zijn van een vereniging de basis om zo door te stromen naar de voetbalvereniging in hun eigen dorp. Zo beheersen zij reeds op vroege leeftijd de basiskennis en basisvaardigheden van het spelletje voetbal.

De reguliere trainingen duren 55 minuten en bestaan uit een combinatie van techniekvormen, spelvormen en wedstrijdvormen en zijn gericht op de ontwikkeling van de individuele speler als onderdeel van een team. De afgelopen jaren heeft de Football4Fun Voetbalschool bewezen dat deze extra trainingen effect hebben op de prestaties van spelers bij hun eigen teams.

Naast de reguliere trainingen bieden zij ook kleutervoetbal aan voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar. Zij leren spelenderwijs de basisbeginselen van het spelletje voetbal.

De Football4Fun Voetbalschool maakt tijdens de trainingen regelmatig gebruik van een heel tof innovatief en interactief systeem dat ook gebruikt wordt bij verschillende profclubs: de smartgoals.

Meer informatie en aanmelden voor trainingen van de Football4Fun Voetbalschool kan via de website van Football4Fun.

Naast trainingen op zondagochtend ondersteunt Football4Fun de jeugdtrainers van o.a. RKMSV  op voetbaltechnisch en pedagogisch gebied. Verder zullen zij dit seizoen ook tijdens vakanties toffe clinics en voetbaldagen aanbieden bij o.a. RKMSV.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!