Facebook Toestaan Niet toestaan

Wow, RKMSV VR1 wint met 14-0!

6 maart 2024 8:15

De dames van RKMSV VR1 hebben afgelopen zondag de uitwedstrijd in Nuenen tegen EMK met maar liefst 14-0 gewonnen. Een zelfgeschreven wedstrijdverslag.

Vanmiddag stond de wedstrijd tegen EMK VR1 op het programma. Allemaal opgeladen van het zonnetje begonnen we aan het potje. Ik denk dat de aanwezige vliegjes op het voetbalveld voor extra proteïne zorgden, want Lins had opeens de spirit gevonden. 5 goals kwamen op haar naam te staan en daarna droeg ze het stokje over aan Lynn, die feilloos de 6-0 en 7-0 erin knalde.

Onze captain Resi kreeg een naar ongelukje te verduren waardoor ze flink geblesseerd raakte aan haar enkel. Gelukkig hebben wij een privé dokter in ons team (Dokter Martens) en nee dit is geen grap. Zuslief Tessa kwam onze Rees ophalen en verdwenen uit het zicht richting huis. Over familieliefde gesproken ❤️

In deze helft kwam de tegenstander nauwelijks op ons terrein en heeft onze Christiana Ronaldo een mooie redding moeten verrichten. Hierdoor gingen we met nul tegengoals de rust in.

Waar we toe waren aan een heerlijke ijskoude ranja, kregen we een lauwe thee. Maar dat geeft niet, want we hadden wel een mega sportieve en leuke tegenstander! Shoutout naar de vrouwen van EMK.

De tweede helft vond er een keeperswissel plaats en mochten Chrissy en Linsey wisselen van positie keeper > spits. De volgende keer neem ik een klapstoeltje en een Venloosch witje mee, want er was vrij weinig te beleven in de goal de tweede helft. Al gauw kreeg onze Juul een mooie kans en ramde keihard de 8-0 erin. De goals die volgden waren van Chrissy, Lindy en tromgeroffel..... ONZE JILLEMEID!!!!

Zelfs Fabian kon het niet geloven, maar het was echt waar!! We hebben hier zelfs bewijs voor om in de archieven te stoppen. Wie de 14-0 heeft gemaakt is voor iedereen een raadsel, maar wij gaan akkoord met deze uitslag.

Daarmee eindigde de wedstrijd met een mooie 14-0, hebben wij weer 10 munten in de pot en gingen wij lekker de kantine in voor wat heerlijke despootjes!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!