• Slide 1
 • Slide 2

  Voorwoord

  Hans de Jonge

  Beste RKMSV’ers,

  Een mooi voetbal jaar ligt achter ons en onze vakantie staat voor de deur. Voor mij een moment om even terug te blikken op het afgelopen seizoen.

  Allereerst wil ik iedereen bedanken voor hun inzet afgelopen seizoen voor onze vereniging. Trainers, leiders, vrijwilligers en al de mensen die we soms vergeten: Bedankt!

  Ook de supporters, die trouw aanwezig waren. Zeker de supporters, die er altijd waren. RKMSV heeft momenteel ongeveer 650 leden en is een leuke en sportieve voetbalbalvereniging in Meijel. In 2021 bestaan we zelfs 100 jaar!!!

  Onze doelstelling voor de toekomst is om zowel de jeugd als senioren de mogelijkheid te bieden binnen RKMSV te spelen in competitie of recreatief verband. Zelfs het Walking Football begint een plek te krijgen binnen RKMSV, zodat ook de oudere mensen( 50+ ) weer kunnen genieten van het voetbal spelletje.

  In competitie verband hebben we het denk ik prima gedaan. Het 1e team speelde om promotie naar de 3e klasse en ons 4e team werd kampioen. De overige senioren teams hebben gevoetbald voor wat ze waard waren en hebben prima competities gespeeld. De 2 damesteams van RKMSV hebben ook boven verwachting gepresteerd (gezien het gering aantal speelsters). Mijn dank aan het technisch kader van de damesteams en de dames zelf. Zonder jullie tomeloze inzet en passie was het zeker niet gelukt om het seizoen met 2 teams uit te voetballen.

  Bij het jeugdvoetbal waren er ook verschillende kampioenschappen te vieren: JO15-1, JO15-2, JO8-1 en zelfs een bekerfinale van de JO-9-1 en een halve finale voor de JO17-1. Resultaten om trots op te zijn. Ook zaten verschillende andere jeugdteams er steeds dichtbij, maar lukte het net niet. Een speciaal woord van dank richt ik aan de spelers van de JO19-1 die het dit jaar zonder kader moesten doen helaas. Grote klasse dat jullie er altijd waren en het in de competitie zelf prima hebben gedaan. Ook qua voetbal opleiding binnen de jeugd hebben we een andere koers ingezet en zijn we afgelopen seizoen begonnen met de 4-Skills methode te introduceren binnen onze gehele jeugd opleiding.

  4-Skills is en zal de rode draad zijn binnen alle jeugdteams qua trainingen en voetbal de komende jaren. Ik hoop dat ook komend jaar weer iedereen enthousiast meewerkt en we kunnen genieten van onze talenten op het veld. Als vereniging hebben wij ook ambitie en daarom zijn nieuwe leden, jong en oud, man en vrouw, van harte welkom bij onze mooie vereniging! Ook vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellenden zijn van harte welkom om onze vereniging te helpen met het bereiken van onze sportieve en maatschappelijke doelstellingen. Prettige vakantie, blijf fit, gezond en hopelijk zien we elkaar weer komend seizoen.

  Hans de Jonge

  Voorzitter RKMSV

  RKMSV dat doe je samen!

 • Slide 3

  Terugblik seizoen 17/18

  Ton van Dijk

  Het seizoen zijn we gestart met een spelersgroep van 35 spelers. Het doel wat we gesteld hadden was om beter georganiseerd te gaan spelen en niet in degradatieproblemen te komen. Het spel wat op de mat werd gelegd tijdens de oefen- en bekerwedstrijden liet al gauw zien dat de mogelijkheid bestond om ons doel te halen.

  De start van de competitie was voor het 1e elftal prima met 2 winstpartijen en 1 verliespartij tegen de latere kampioen. Naar de winterstop toe zijn we als team (en collectief) blijven groeien en daarom bleven we goed meedoen in de bovenste regionen van de stand. Tijdens de winterstop hebben we daarop ons doel bijgesteld. Het streven was een plek bij de bovenste vijf.

  Na de winterstop hebben tegen een aantal (laag geklasseerde) ploegen zoals Oda, Neerkandia, Rood Wit’62 en SVSH onnodig, de nodige punten laten liggen. Desondanks zijn we, door een goede eindsprint, toch nog als 2e geëindigd in de eindrangschikking waardoor we ook nog de nacompetitie hebben bereikt. Helaas hebben we hierin niet het niveau van de eerdere competitiewedstrijden gehaald en zijn we in de eerste wedstrijd thuis tegen EWC’46 uitgeschakeld. Al bij al is het toch een goed seizoen geweest dat hoop geeft voor de toekomst.

  Het 2e elftal heeft met een zeer jonge groep een wisselvallig seizoen gespeeld. De beginresultaten waren goed, helaas daarna werd niet altijd het maximale uit de wedstrijden gehaald. Wel is het een hecht team gebleken dat zeker nog vooruitgang gaat boeken. Ondanks de wisselvalligheid hebben ze zich toch nog makkelijk gehandhaafd.

  Tevens bedanken we alle RKMSV-leden, Supporters, familieleden voor de nodige support en ondersteuning tijdens de wedstrijden. En we hopen dat we ook volgende seizoen weer een beroep op jullie mogen doen.

 • Slide 4
 • Slide 5

  Even voorstellen

  Beste RKMSV’ers,

  Mijn naam is Leon Daems en vanaf volgend seizoen zal ik verantwoordelijk zijn voor de technische coördinatie van de J-O19 t/m J-O15.

  De afgelopen 15 jaar heb ik bij RKMSV, Sparta’18 (Sevenum) en IVO (Velden) ruime kennis opgedaan in het coachen en trainen van zowel jeugd als senioren elftallen. Ik hoop dat ik deze kennis over kan dragen op de trainers en trainsters van de diverse jeugdelftallen om zodoende de spelers en speelsters beter te kunnen begeleiden.

  De voornaamste doelstelling als technisch coördinator zal zijn het bewaken van de uitvoering van het 4-skills programma en er daarmee voor te zorgen dat 4-skills een algemeen begrip binnen RKMSV wordt.

  Er is met betrekking tot techniek en tactiek nog heel veel winst behalen. En ik hoop dat het 4 skills programma in combinatie met een goede begeleiding er toe bijdraagt dat zowel spelers en trainers er beter van worden.

  Tot volgend seizoen.

  Met vriendelijke groet,

  Leon Daems

 • Slide 6

  RKMSV en 4-SKILLS slaan de handen ineen

  Afgelopen jaar is RKMSV binnen haar jeugdopleiding met het 4-SKILLS programma gestart. Deze opzet is door het jeugdkader en de spelers als zeer goed en positief ontvangen. RKMSV kan daarom ook niet wachten om dit project de komende jaren verder voort te zetten en uit te bouwen!

  De visie van 4-SKILLS zal de komende jaren dan ook de rode draad binnen onze jeugdopleiding zijn. Het afgelopen voetbaljaar heef 4-SKILLS, onder leiding van Arnaud Jonker, 4 leuke en intensieve trainingsavonden georganiseerd voor leiders en trainers van RKMSV. Interessante theorieën over voetbal werden gecombineerd met echte trainingen, waarbij de leiders en trainers ervoeren hoe het is om te doen in het veld, wat zij normaal hun eigen team opdragen te doen.

  Komend seizoen verzorgt 4-SKILLS wederom 4 cursusavonden voor het gehele jeugdkader. Zowel het theorie als praktijkgedeelte vinden plaats op Sportpark de Starte. Opkomst van alle trainers en leiders wordt op prijs gesteld.

  Schrijf dus alvast in jullie agenda:
  Maandag 10 september 2018
  Dinsdag 25 september 2018
  Maandag 8 oktober 2018
  Dinsdag 30 oktober 2018

  De cursus zal iedere avond rond 19.00 uur starten. De uitnodiging en meer details krijgen jullie via de mail of via de coördinator van jullie leeftijdsgroep.

 • Slide 7

  Accommodatiecommissie

  Joep Verheijen

  Het voetbalseizoen 2017-2018 is ten einde. Een seizoen waar weer veel ontwikkelingen hebben plaatsgevonden. We mogen wel stellen dat het een turbulent seizoen is geweest met de nodige ups maar ook downs.

  Alle leden van de accommodatiecommissie (Peter, Jan, Ger, Roel en Pé) wil ik bij deze hartelijk dank zeggen voor hun inbreng en veelal voorbereidende werkzaamheden afgelopen seizoen ten behoeve van de uitvoering van een groot aantal zaken, waarover hierna meer.

  Dimi-ploeg

  Door de dinsdagmiddagploeg (dimi-ploeg) zijn weer veel werkzaamheden verzet om ons sportpark er picobello uit te laten zien, waarvoor hartelijk dank. Op veld 4 zijn inmiddels ook nieuwe dug-outs geplaatst waardoor dit veld ook als een volwaardig wedstrijdveld door kan gaan. Extra aandacht is het afgelopen seizoen aan dit veld besteed om een zo goed mogelijke grasmat te krijgen. Iets wat tot nu toe redelijk goed gelukt is.

  Inmiddels is een aanvang gemaakt met de bouw van een nieuw ballenhok achter de tribune. Realisatie hiervan wordt uitgevoerd door de dimi-ploeg, waardoor een aanzienlijke bezuiniging kan worden gehaald. Voor aanvang van het nieuwe seizoen moet dit gerealiseerd zijn.

  Een bijzonder woord van dank wil ik uitspreken aan de zgn. “ondergrondse” van de dimi-ploeg. De mannen die steeds weer iedere dag er voor zorgen dat de kleedlokalen er netjes uitzien. Iets wat niet altijd even makkelijk is gezien de wijze waarop de lokalen vaker worden achter gelaten. Vanaf deze plaats wil ik hiervoor nogmaals nadrukkelijk de aandacht vragen bij de leiders en trainers van de diverse teams.

  De medewerkers van de dimi-ploeg hebben het afgelopen seizoen ook de nodige klappen te verwerken gehad. Zo was er het overlijden van Pierre Verheijen en Frits Palmen. Ook de door Jan Berben getroffen ziekte van wegener heeft diepe indruk achter gelaten. Maar gelukkig hebben zich ook een aantal nieuwe mensen aangemeld bij de ploeg, te weten Piet Heijnen, Piet Stammen, Huub Janssen en Peter Wullms. Wij wensen hen veel werkplezier op de dinsdagmiddag.

  Kantinebeheer

  Zoals inmiddels iedereen wel gemerkt zal hebben is er op het gebied van het kantinebeheer het nodige veranderd. Door het overlijden van Jan Gielen in november 2017 en het stoppen met alle werkzaamheden door zijn vrouw Mia zijn er onverwacht een groot aantal taken op ons afgekomen. Nu is duidelijk geworden wat zij jaren lang voor de club betekent hebben. Maar in de loop van het seizoen zijn zaken goed opgepakt en hebben spelers en supporters voor, tijdens en na de wedstrijden/trainingen gezellig met elkaar kunnen genieten van een hapje en een drankje. Harstikke goed en heel belangrijk voor de club om de kantine open c.q. draaiende te houden. Waarvoor eenieder, maar vooral de kopmannen en –vrouwen, die daaraan heeft bijgedragen hartelijk dank. Voor aanvang van het afgelopen seizoen werden door Jan en Mia de poetswerkzaamheden van de kantine al afgestoten. Deze werkzaamheden zijn overgenomen door Giny Hoeijmakers.

  Iedere maandag- en vrijdagochtend zorgt zij er voor dat de kantine en overige ruimtes keurig gepoetst worden, zodat iedereen in een schone kantine kan werken en vertoeven.

  Giny hiervoor heel hartelijk dank.

  Persoonlijk

  Tijdens de Algemene Leden Vergadering van september 2017 werd ik door het bestuur voorgedragen om tot erelid van RKMSV te worden benoemd. Een complete verrassing voor mij, waarvoor ik de club zeer erkentelijk ben.

  Het werd een prachtige avond in het bijzijn van mijn gezin. Voor de unanieme ondersteuning van de voordracht van het bestuur wil ik vanaf deze plek nogmaals iedereen heel hartelijk dank zeggen.

  De afgelopen vier jaar heb ik als bestuurslid van RKMSV met veel plezier de taken als accommodatiebeheerder uitgevoerd. Samen met de accommodatiecommissie, de dimi-ploeg en alle anderen hebben we ons sportpark gemaakt tot wat het nu is. Een sportpark om trots op te zijn. Veel zaken zijn er gerealiseerd, zoals o.a. nieuwe dug-outs, nieuwe afrastering om veld 1 en veld 2, herinrichting trainingsvelden met Led-verlichting, opslagplaats voor materialen, renovatie van de noodlokalen, aanpassing tribune met kuipstoeltjes, inrichting veld 4 als wedstrijdveld, herstel brand- en stormschade etc.

  Maar voor de toekomst staan er nog een aantal zaken op de rol. Te denken valt hierbij aan aanpassing bestuurskamer, aanpassing bar en meubilair kantine, achterwand tribune, renovatie dak eventueel met zonnepanelen en het nieuwe ballenhok waarmee inmiddels begonnen. Bij al deze zaken zal ook de inbreng van vele vrijwilligers noodzakelijk zijn en onmisbaar zijn.

  Tot slot wens ik eenieder een mooie en welverdiende vakantie toe en graag tot ziens in het nieuwe seizoen, waarin ik hoop ook dan weer een beroep op jullie te mogen doen.

  M.vr.gr

  Voorzitter Accommodatiecommissie

  Joep Verheijen

 • Slide 8
 • Slide 9

  PR&S Commissie

  Jacq Crommentuijn

  Ook dit jaar hebben we als PR&S commissie weer een flink aantal zaken aangepakt, waarvan sommige al enige tijd op ons lijstje stonden.

  Een mooi voorbeeld daarvan is een systeem waarmee we alle sponsorzaken goed kunnen monitoren. Dit is inmiddels ruim een half jaar operationeel. Ook hebben we, mede dankzij enkele sponsoren, een nieuw scorebord aangekocht. Naar verwachting zal dit functioneren bij de start van de competitie. De sponsoren die dit mede mogelijk hebben gemaakt wil ik graag voor u benoemen: InovaMedia, Eye on Sign en Multifeed.

  Nogmaals onze dank dat dit mogelijk gemaakt is. Het aantal sponsoren met een reclamebord is sterk uitgebreid, zo sterk dat we reclameborden achter de goals op het hoofdveld kunnen plaatsen en de borden op de ballenvanger ook weer terug keren. Dit proces is in volle gang.

  Waar we super ruim in onze bordsponsoren zitten, kunnen we nog wel een aantal shirtsponsors gebruiken. Hierbij heb ik het over de jeugd. Mocht u interesse hebben of misschien kent u iemand die wellicht interesse heeft, neem dan contact op met een lid van de sponsorcommissie; Rob Willems, Guus Peeters of ondergetekende. Alvast heel hartelijk dank hiervoor. Als laatste punt wil ik graag benoemen dat we bezig zijn met een start te maken qua merchandise van RKMSV. Hierover kan ik nog niet teveel verklappen, maar houd hiervoor de site en sociale media in de gaten.

  Op donderdag 14 juni werden in Meijel de cheques uitgereikt van de Rabobank Clubkas Campagne. Als RKMSV behaalden we 419 stemmen. Wat goed bleek te zijn voor € 1525,16. Hier zijn we erg tevreden mee. Dit geld willen we gebruiken voor de jeugd; jeudclinics, 4-skills en het kader onder leiding van de jeugd coördinatoren. Via deze weg willen we graag de Rabobank Peel, Maas en Leudal bedanken voor deze geweldige geste, en natuurlijk gaat onze dank uit naar iedereen die op RKMSV heeft gestemd.

  Verder mag iedereen met ideeën of suggesties voor wat betreft sponsoring of andere zaken hieraan gerelateerd zich melden bij de sponsorcommissie. We staan voor veel zaken open, je weet nooit.

  Rest mij om iedereen een fijne vakantie toe te wensen en veel succes in het nieuwe seizoen.

  Jacq Crommentuijn

  Voorzitter PR&S Commissie

 • Slide 10
 • Slide 11

  Even voorstellen

  Hallo allemaal,

  Voor degene die mij nog niet kennen zal ik mij even voorstellen. Ik ben Patrick Houtappels, 35 jaar en ik woon samen met Suzanne en onze twee kinderen Ferre en Flyn in Meijel. Ik heb de afgelopen 10 jaar gewerkt bij Stichting Kinderopvang Meijel en vanaf afgelopen januari werk ik voor Hoera Kindercentra in Heythuysen, waar ik assistent-leidinggevende ben. Naast mijn werkzaamheden in de kinderopvang heb ik ook al ruim 5 jaar mijn eigen voetbalbedrijfje Football4Fun. Vele voetballertjes die nu bij RKMSV spelen hebben hun voetbalbasis gelegd bij Football4Fun.

  Ik ben ondertussen alweer 15 jaar trainer, begonnen bij de jeugd van sv Panningen en daarna via de dames van sv Panningen bij de dames van RKMSV terecht gekomen. Na het kampioenschap in de 4e klasse ben ik teruggaan naar sv Panningen. Bij sv Panningen ben ik trainer geweest van het 2e , hierna 2 seizoenen bij het 1e van SVVH uit Heibloem en de afgelopen 3 seizoenen heb ik het 1e van sv Heythuysen getraind. Aan het begin van dit heb ik besloten dat dit voorlopig mijn laatste seizoen zou zijn als hoofdtrainer, om zo meer tijd te kunnen besteden aan mijn gezin. Maar omdat ik toch graag nog met voetbal bezig wil blijven begin ik het komende seizoen bij RKMSV als technisch jeugd coördinator voor de Jeugd O-13, O-11, O-9 en O08. Het voordeel voor mij is dat ik de meeste voetballertjes en hun ouders ken in deze leeftijdscategorieën vanuit mijn werk bij SKM en/of Football4Fun.

  Samen met Leon Daems ga ik verder met de ingeslagen weg m.b.t. 4-Skills en we gaan proberen om dit verder uit te diepen en te implementeren binnen RKMSV. Naast het voetbalgedeelte probeer ik mij ook te richten op het stukje pedagogische vaardigheden van de trainers. Om hen zo tips en handvaten te geven zodat zij zich hierin kunnen verbeteren.

  Tot komend seizoen!

  Met sportieve groet,

  Patrick Houtappels

 • Slide 12

  Ultieme wedstrijdbeleving

  Roy Hermans

  Door de Starter is mij gevraagd om een kort stukje te schrijven over mijn ultieme wedstrijdbeleving. Toen moest ik direct terug denken aan de wedstrijd die ik gespeeld heb in de 2de ronde voor de beker vv Koningslust – DEV Arcen in het seizoen 1995 - 1996

  We hadden een zeer slechte voorbereiding gehad waarin we bijna alles verloren, maar we kwamen de eerste bekerronde wel met de hakken over de sloot door. Toen de competitie begon, was de sfeer in het elftal dan ook niet heel goed. Ook de eerste paar wedstrijden van de competitie verloren we.

  Toen kwam de wedstrijd tegen Arcen voor de beker. Koningslust speelde in de 4de klasse Arcen in de 2de. De wedstrijd begon en we konden de eerst minuten goed tegenstand bieden. Na een minuut of 10 werd een schot op goal goed gepakt door onze keeper, deze gooide de bal het midden veld in en werd direct door gespeeld naar onze spits die oog in oog kwam met de keeper van Arcen. Onze spits speelde de bal heel beheerst naast de keeper van Arcen, 1-0. Dit konden we houden tot de rust. Na de rust kwam Arcen agressief terug. maar naar +/- 10 minuten na de rust scoorde onze middenvelder met een geweldig schot de 2-0. De spelers van Arcen hadden het niet meer, en begonnen nog meer te drukken, het werd dan ook 2-1. Arcen kreeg het gevoel dat ze nog konden winnen maar in de +/- 85st¬¬e minuut scoorde we in de counter de 3-1 en zakt Arcen door het ijs en was de winst binnen. Na de wedstrijd keken we als spelers elkaar aan of dit wel echt gebeurd was. We hadden een geweldige wedstrijd gespeeld. Dit was de ommekeer van het seizoen. Na deze wedstrijd hebben we nog veel wedstrijden gewonnen en haalde dan ook nog de nacompetitie.

 • Slide 13

  U15 Tournament RKMSV 2018

  Voor de derde maal op een rij heeft Right to Dream in 2017 het toernooi gewonnen. Voor wie nog even sfeer wil proeven bekijk op Youtube: https://youtu.be/Dk8eLT5Ce90

  .Op 25 en 26 augustus vind de 7e editie plaats van dit internationale toernooi
  .Voor de eerste keer wordt het toernooi georganiseerd als voorbereidingstoernooi op het seizoen

  .De organisatie heeft voor deze editie 3 geheel nieuwe teams weten vast te leggen
  .PAOK Saloniki uit Griekenland, Gabala FC uit Azerbeidzjan en FC Utrecht

  Right to Dream komt zijn titel weer verdedigen. De gehele top 6 van de editie 2017 doet in 2018 weer mee. KV Mechelen, Rangers FC, Sparta Rotterdam, Fulham FC en NEC. AZ, deelnemer in 2015, met een goede jeugdopleiding, is er deze editie gelukkig weer bij. FC den Bosch completeert de academies van profclubs die deelnemen

  Peel en Maas United, “ons team” bestaande uit spelers van amateurclubs uit de omgeving, o.a. Helden, Maasbree, Bevo en Panningen. Namens RKSMV spelen mee Rik Engels, Jur Maassen en Niels Bout

  Op vrijdag en zaterdag avond worden er clinics verzorgd voor de jeugdspelers van RKMSV

  PAOK Saloniki U15 zal de hele week voor het toernooi aanwezig zijn omdat zij hun voorbereiding op de Griekse competitie in Meijel doen. Op dinsdag, woensdag en donderdag zullen zij oefenwedstrijden spelen tegen o.a. Roda JC De organisatie hoopt op een grote betrokkenheid van de RKMSV familie. Meld U aan als gastgezin of als vrijwilliger

  De organisatie spreekt de verwachting uit dat vele leden en inwoners van Meijel het toernooi zullen bezoeken en dat we een mooi evenement zullen beleven

 • Slide 14

  Hoe gaat het met: Nelis Luijten

  DE BRUG OVER

  Na meer dan 40 jaar actief te zijn geweest bij R.K.M.S.V. werd Nelis 4 jaar geleden benaderd door voetbalvereniging SV Blerick , met de vraag of hij interesse had in een functie als trainer-coach van een team met voornamelijk allochtone jongeren. Buiten de twee jaren die hij als voetballer bij VVV-Venlo had gespeeld was dit voor het eerst dat Nelis op voetbalgebied " de brug overging ". Een hele overgang van het dorpse Meijel “gevuul” naar de stadse Venlose mentaliteit . Het leek hem een mooie uitdaging om deze verschillende culturen te managen, waarbij de belangrijkste kwaliteit van een trainer, namelijk het aanpassen aan niveau, leeftijd en cultuur erg van pas kwam.

  SV BLERICK

  Tijdens de winterstop werd Nelis door het bestuur van SV Blerick (3de klasse) gevraagd om de toenmalige hoofdtrainer van het eerste elftal van SV Blerick (oud-VVV-icoon Johnny Taihuttu ) i.v.m. ziekte te vervangen als trainer -coach. En zo maakte Nelis in januari 2015 met de bekerwedstrijd tegen EVV Echt zijn debuut als hoofdcoach. SV Blerick speelde EVV die wedstrijd , ondanks dat EVV 5 klasse hoger speelde , compleet van de mat. Hierna plaatste SV Blerick zich in de reguliere competitie voor de play offs , waarin na een geweldige thriller tegen FC Uden promotie naar de 2e klasse werd behaald.

  Omdat ook de halve finale van de beker werd behaald (met strafschoppen verloren van hoofdklasser Groene Ster) mocht SV Blerick het seizoen daarna meedoen met de landelijke KNVB-beker. na verlenging werd er verloren in de eerste ronde tegen zaterdagamateurclub SV Capelle waardoor de droom om in de volgende ronde gekoppeld te worden aan AJAX, Feijenoord of PSV helaas ten einde kwam.

  Het seizoen 2015/2016 speelde Blerick als promovendus in de 2e klasse een fantastisch seizoen, maar liep het in de allerlaatste wedstrijd tegen SV Marvilde, het kampioenschap en promotie mis. Het leek wel een kopie van het seizoen midden jaren '90, waarin Nelis als speler bij R.K.M.S.V ook in de allerlaatste wedstrijd promotie naar de 1e klasse misliep.

  Op het einde van dit seizoen moest Nelis Sv Blerick verlaten omdat hij niet over het benodigde diploma beschikte en geen dispensatie meer kreeg van de KNVB.

  SV GRASHOEK

  Na het avontuur in Blerick werd Nelis benaderd om trainer van Sv Grashoek te worden. Terwijl hij bij SV Blerick te maken had met veel ervaren spelers voornamelijk tussen 25 en 32 jaar had hij bij Grashoek te maken met voornamelijk spelers tussen 16 en 24 jaar. Een jonge, leergierige en kwalitatief goede groep. Grashoek speelde al jaren in de 6de klasse of onderste regionen van de 5de klasse waar nu verandering in moest komen. Nelis heeft toch de doelstelling gemaakt om binnen 3 jaar te promoveren naar de 4de klasse, mocht dit niet lukken heeft hij volgens zichzelf gefaald. Ondanks dat Grashoek het de afgelopen 2 seizoenen boven verwachting gedaan heeft werd er beide seizoenen naast de promotie gegrepen, waardoor de wens van veel “Grashoekse minse” om in de competitie tegen de grote broers Sv Panningen en RKMSV te spelen nog met minimaal een jaar is uitgesteld. Dus voor komend seizoen is er maar één doel : Promotie naar de 4e klasse, waar Nelis aangeeft dat dit misschien “met iets meer stadse Venlosche mentaliteit moet lukken”.

  R.K.M.S.V.

  Ondanks dat Nelis niet meer actief betrokken is bij R.K.M.S.V. staat hij wel regelmatig op zondagmorgen langs de lijn bij de dames van R.K.M.S.V. waar dochter Mirthe met veel plezier in speelt. Zijn zoon Jordi zal, na 3 seizoenen in België te hebben gespeeld, en ondanks dat hij tegenwoordig in Someren woont komend seizoen voor het 2de jaar bij SV Grashoek bij zijn vader actief zijn.

  Maar het "sjonste" van trainer zijn voor Nelis is toch dat zijn vader Christ, met zijn bijna 91 jaar regelmatig met de fiets een wedstrijd van zijn zoon (en kleinzoon) komt bezoeken. Al komt Christ alleen als “ut uurst van Méél” niet thuis hoeft te spelen. Want volgens zijn vader gaat er toch niks boven R.K.M.S.V.


  Door: De redactie

 • Slide 15

  Walking football

  Pas als je stopt, ben je oud.

  De naam zegt het al, voetbal zonder rennen. Een spelvorm die de fysieke gesteldheid van de wat oudere medemens respecteert, waardoor een leven lang voetbal mogelijk wordt. Daarnaast mag de bal niet boven heuphoogte komen en het maken van slidings is niet toegestaan. Niet alleen het voetballen staat centraal, maar juist het samenzijn en het onderhouden van sociale contacten op de club.

  Een paar bypasses meer of minder, een of twee ‘verrotte’ knieën; het maakt allemaal niks uit, je kunt gewoon blijven voetballen.

  Het gaat om de lol, van mezelf, maar ook om wat ik zie. Het plezier dat mensen terugvinden als ze van hun bankje opstaan en weer gaan doen wat ze altijd leuk hebben gevonden. Op een verplicht trager niveau, maar wat geeft dat? Iedereen heeft zijn verhaal om ermee te stoppen. Opnieuw beginnen is een ander verhaal. Je kunt voetballen van 3 tot en met 83. Kom van de bank af. Doe mee, je stopt nooit meer! De eerste kennismaking met deze nieuwe voetbalvorm is inmiddels geweest. Een grote groep geïnteresseerde dames en heren vinden dit naar meer smaken. We gaan wandelvoetbal vanaf het nieuwe seizoen handen en voeten geven. In overleg met het bestuur van RKMSV gaan de Old Stars een structureel plekje krijgen in onze vereniging.

  Interesse? Wil je een keertje meedoen?

  Neem dan contact op met Wiel Kempen
  (fam.kempen@telfortglasvezel.nl of 06-23758652)

  of Joep Beeren
  (joepbeeren1@gmail.com of 06-50292012)

  Nadere berichtgeving volgt op www.rkmsv.nl

  En denk er aan: Pas als je stopt, ben je oud!

  Joep Beeren

 • Slide 16

  Hoezo ambitie?

  Er eventjes een weekendje tussenuit. Ja Ja, dat zal wel zo zijn.

  Maar aan de hand van onderstaande foto ontstaat er toch wel een ander beeld.

  Eerst zo’n 10 jaar de E-jeugd trainen bij RKMSV. Afgelopen seizoen ook geassisteerd bij de trainingen van de selectie, voor het nieuwe seizoen de D-1 onder zijn hoede en ook assistent van de hoofd- trainer.

  Welke afspraken zouden zij gemaakt hebben in Liverpool.

  Wat had hij mede te delen op de persconferentie op Anfield Road

  Jurgen Klopp zal het wel allemaal hebben geweten.
  We horen het wel een keertje.

 • Slide 17
 • Slide 18
 • Slide 19
 • Slide 20

  Vooruitblik seizoen 18/19

  Omdat er weer een 3e elftal komt en hierin ook een aantal selectiespelers zullen starten beginnen we met een grote groep (op dit moment van het schrijven bestaat deze groep uit 42 spelers, 7 spelers van de jeugd, Stan Respen en Toon Berben sluiten aan bij de selectie). Ook komen enkele spelers van lagere teams terug naar het 3e elftal. Hier staat tegenover dat Rudy Leenders, Gido van Enckevort en Kevin Sonnemans gestopt zijn.

  Doel voor het 1e en 2e elftal komend seizoen is om zowel als team en als individu zich verder te ontwikkelen. Wat dan voor beide teams moet kunnen resulteren in een plek bij de bovenste 4. Dit lukt alleen als we ons als groep voor 100% inzetten en zorgen dat we fit zijn/blijven. Ook de ondersteuning van onze supporters zal hierbij zeker helpen.

  Samen kunnen we er dan een mooi en hopelijk sportief succesvol seizoen van maken.

  Ieder een fijne vakantie gewenst en tot ziens in het nieuwe seizoen.

  Begeleiding selectie RKMSV.
 • Slide 21
 • Multifeed
 • Alterna Meijel
 • Adriaans
 • Beer and Beefs Heusden
 • Schriks Assurantiekantoor/RegioBank
 • Van Tilburg BV
 • BOHACO
 • Olav Home
 • Eye on Sign
 • Inova
 • Lindeboom Bierbrouwerij
 • Frans Walenberg
 • De Heere van Meijel
 • RKMSV Old stars - Wandelvoetbal
 • ST RKMSV/BEVO VR2
 • RKMSV 3
 • RKMSV 4
 • RKMSV 7 (35+1)
 • RKMSV G1
 • RKMSV 5
 • RKMSV Veteranen
 • RKMSV VR1
 • RKMSV JO19-1
 • RKMSV JO17-1
 • RKMSV JO17-2
 • RKMSV JO15-2
 • RKMSV JO11-1
 • RKMSV JO11-2
 • RKMSV JO09-5
 • RKMSV JO09-6
 • RKMSV JO11-3
 • RKMSV JO09-4
 • RKMSV JO13-2
 • RKMSV JO15-3
 • RKMSV JO13-1
 • De Heere van Meijel
 • Multifeed
 • Alterna Meijel
 • Adriaans
 • Beer and Beefs Heusden
 • Schriks Assurantiekantoor/RegioBank
 • Van Tilburg BV
 • BOHACO
 • Olav Home
 • Eye on Sign
 • Inova
 • Lindeboom Bierbrouwerij
 • Frans Walenberg
 • Van Pol
 • PRFRM77 Sports Institute
 • Kuijpers
 • E&M
 • Die-Sign Meijel
 • Strijbos Constructie
 • AA Drink Utrecht
 • Jac Verstappen
 • Administratiekantoor A3
 • Art de Beauté totaal cosmetique
 • SportHelden
 • Auto Hunnekens
 • Auto Sijben
 • Auto Veugen Ospel
 • Autobedrijf Vercoulen
 • Autobedrijf van Ninhuys
 • Autobedrijf Gielen
 • Autorijschool JosJos
 • Woodapple
 • Autoschade de Noordervaart
 • SCN Deurne
 • Dikke Mik
 • De Heitrak Beton
 • NR Tegelwerken
 • Philipsen Bouw
 • Bouwservice Hoebergen
 • Café De Muzikant
 • Peel en Maas Electronics
 • Café-Restaurant Boszicht
 • Café-Restaurant Colé
 • Cafetaria 't Pelmke
 • Camping Frerichsoord
 • Eric Berben
 • Coolen-Pluijm Meijel
 • Camperplaats Nieuwehof
 • Dekclo Voegen & Gevelreiniging
 • DHZ Garage Vissers
 • Dierenartsenpraktijk Meijel
 • Dikker BV
 • Drukkerij van Kessel
 • Electrotechniek van Enckevort
 • Kleuskens Asten
 • van Enckevort BV
 • Club van 50
 • Fysio & Manuele therapie
 • Peter Haazen V.O.F.
 • Hegawa Pipeline Products
 • HKI All Office
 • Hoveniersbedrijf Johan van Asdonk
 • Hubo DHZ Centrum Hermans
 • Inbouwcenter Strijbos
 • Coppers en Partners Makelaardij
 • Dennis Schers Stucwerken
 • Logopedische Praktijk Stappers - Naus
 • Kanters Grondontwikkeling
 • Kapelkeshof Grashoek
 • Kapsalon Korsten
 • Kapsolon Trines
 • Komhoff Sanitair Meijel
 • Lemmen Parket
 • Loonbedrijf Broens
 • Maison Makelaardij
 • Manders Bouwmarkt
 • Mans Machines Weert
 • Eenmaal Andermaal kringloopwinkel
 • Kampeerbos de Simonshoek
 • Meuwissen Boomverzorging
 • Tom Bakker Woningstoffering
 • Oranje Hotel Meijel
 • PartyService Hans Janssen
 • PartyVerhuur d'n Hangtafel
 • WP Haton BV
 • Refra Bouw Kessel
 • YD Security
 • Ride Bike Fietsspecialist
 • Rozenberg Bouwcontrol
 • Sanitair & Tegelcentrum Weert
 • Schriks Konfektie
 • Raijmakers Bouw
 • ’t IJshofje Meijel
 • Slakas Veranda Bouw
 • Autosloperij De Boortoren
 • Slopersbedrijf Verberne
 • Spitters Automobielen en Schade Ospel
 • René Gorts Stucadoor- en Spuitwerk
 • Stille Wille Meijel BV
 • Stratenmakersbedrijf J. v.d. Beuken
 • Gorts Green products
 • Math Peeters
 • Jules de Corte Fietsen
 • Floral Dance Art
 • Summa Adviesgroep
 • Tegel en Marmerwerken Leon Engels
 • Fysio Centrum Meijel
 • Gastrobar D'n Burgeméster
 • Verkoelen Groep Beringe
 • Verstappen Schildersbedrijf
 • Verstappen Woninginrichting
 • VHS Hekwerken
 • VitaminWater.nl Bunnik
 • Voegersbedrijf Emiel Timmermans
 • Winkelmolen EP
 • RoMa Evenementenbureau
 • Bouwmaterialen Neerkant
 • Snijders Stucadoorsbedrijf
 • Rugcentrum Peel en Maas
 • Restaurant Nakal
 • Domolusso
RKMSV Meijel - Sportpak "De Starte" - Heufkesweg 29 - Tel. 0774662106 - Privacyverklaring