Ledenkaart RKMSV - RKMSV - Voetbalvereniging Meijel

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ledenkaart RKMSV

Ledenkaart RKMSV

Welkom bij de ledenkaart van RKMSV!

Jaarlijks moeten er vele taken en functies worden ingevuld binnen onze vereniging. Zoals het hoort bij een vereniging worden deze taken en functies, op enkele na, allemaal ingevuld door onze eigen leden en ouders van leden en daar zijn wij trots op! Om de werklast zo goed mogelijk te verdelen vragen wij aan ieder lid om elk jaar een bijdrage te leveren in de vorm van vervullen van één of meerdere taken en/of functies. Vele handen maken immers licht werk en het 'wij-gevoel' zal hiermee ook versterkt worden, want RKMSV, dat zijn wij!

Daarom vragen wij ieder lid om zijn/haar voorkeur(en) door te geven. Het vervullen van een functie / taak zal altijd in overleg gebeuren, naar gelang noodzaak en beschikbaarheid.

Ledenkaart

Indien je dit formulier invult voor één of meerdere jeugdleden tot JO17, vul dan de naam/namen in bij de opmerkingen onderaan dit formulier.

Kies één of meerdere functies/taken waar je je voor wilt inzetten. Functiebeschrijvingen en de mogelijke commissies kun je vinden in het functieboek op www.rkmsv.nl/functieboek. Je kunt je keuze toelichten onderaan dit formulier.

Kies hieronder de frequentie dat je inzetbaar bent / wilt zijn.

Vul hieronder eventuele opmerkingen in m.b.t. je voorkeuren en beschikbaarheid. Vul in het geval van een voorkeur voor een bestuurs- en/of commissiefunctie in naar welke specieke functie je voorkeur uit gaat.


LET OP! Het vervullen van een functie / taak zal altijd in overleg gebeuren, naar gelang noodzaak en beschikbaarheid.


Eventuele toekomstige wijzigingen kunnen per mail worden doorgegeven via vrijwilligers@rkmsv.nl.* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!