Nieuwe shirts voor het G-team! - RKMSV - Voetbalvereniging Meijel

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe shirts voor het G-team!

Nieuwe shirts voor het G-team!

30 augustus 2023 21:15


Voorafgaand aan de eerste training van seizoen 2023/2024 voor ons G-team hebben ze een set nieuwe shirts in ontvangst mogen nemen uit handen van de twee sponsoren: Slopersbedrijf Adriaans & Fonds Gehandicaptensport.

Ook voor deze nieuwe set shirts hebben we Slopersbedrijf Adriaans (Jan & Ellie Adriaans) weer bereid gevonden om een bijdrage te doen. Dit doen ze al van begin af aan dat dit G-team bestaat, inmiddels al zo'n 25 jaar! Waar eerst de shirts in de clubkleuren van SV Panningen gesponsord werden, zijn het nu sinds ruim 10 jaar de shirts in het rood-wit van RKMSV!

Nieuw op de shirts van ons G-team is het Fonds Gehandicaptensport, vertegenwoordigd door Ellen Taal. Ellen was ook aanwezig op Sportpark de Starte om de shirts aan de twee aanvoerders (Jeroen & Hycko) te overhandigen. 

Na een teamfoto kregen alle leden van het G-team nog een kleinigheidje van het Fonds Gehandicaptensport; leuk!

We willen Jan & Ellie Adriaans (Slopersbedrijf Adriaans) en Ellen Taal (Fonds Gehandicaptensport) heel hartelijk danken voor deze nieuwe bijdrage. Ons G-team kan er weer een aantal jaar tegenaan in deze gloednieuwe shirts!
IMG_1821.jpeg
IMG_1825.jpeg
IMG_1829.jpeg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!