Nieuwe ballenkarren & -pomp! - RKMSV - Voetbalvereniging Meijel

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe ballenkarren & -pomp!

Nieuwe ballenkarren & -pomp!

9 augustus 2023 12:15


We starten het nieuwe seizoen met een nieuwe inrichting van het ballenhok: ballenkarren én een nieuwe pomp. Beiden (deels) mogelijk gemaakt door de Club van 50!

Ballenkarren
De afgelopen jaren zijn we er aan gewend geraakt om de trainingsballen met netjes naar het trainingsveld te brengen. Na afloop was het altijd stoeien eerst het netje uit de knoop te halen en dan ook nog eens om de ballen terug in het juiste vak te krijgen. Dit is vanaf dit seizoen verleden tijd! We hebben, in samenwerking met de Club van 50, ballenkarren aangeschaft.

De ballenkarren staan zonder wielen in het ballenhok achter de tribune. Ga je trainen? Dan pak je de ballenkar met jouw teamnaam erop in het ballenhok, je pakt ook een onderstel met wielen waar je de ballenkar heel gemakkelijk op kunt zetten. Als een soort trolley neem je de ballenkar mee naar het trainingsveld. Na afloop van de training zet je de kar terug op z'n plek en leg je de wielen terug waar ze horen. 

Onderstaand zien jullie een foto van de ballenkarren. Er wordt nog een schap gemaakt waarop de karren van de oudere jeugd en senioren komen te staan. Zo is ons ballenhok als nieuw én opgeruimd! We houden dit graag zo. 
Afbeelding_van_WhatsApp_op_2023-08-09_om_10.09.06.jpg

Ballenpomp
Ook heeft de Club van 50 een nieuwe automatische ballenpomp voor de club aangeschaft: de TarQa 2000! Deze ballenpomp kan worden ingesteld op de juiste druk en wanneer je de ventielnaald in de bal stopt gaat alles vanzelf. Wanneer de juiste druk in de bal is bereikt, stopt de pomp automatisch en kun je verder naar de volgende bal. Hiervoor hoef je de ballen niet eens uit de nieuwe ballenkarren te halen. 

Een instructie met de juiste werkwijze van de nieuwe pomp én juiste druk per leeftijdscategorie vinden jullie op de muur bij de ballenpomp. Belangrijk om te vermelden is dat het oppompen van de ballen voor teams tot en met de JO13 door de leiders en trainers dient te gebeuren. Vanaf de JO15 mogen de spelers dit eventueel zélf doen. 

Afbeelding_van_WhatsApp_op_2023-08-09_om_10.09.22.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!