Ian Baetsen nieuwe trainer van RKMSV 2 - RKMSV - Voetbalvereniging Meijel

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ian Baetsen nieuwe trainer van RKMSV 2

Ian Baetsen nieuwe trainer van RKMSV 2

13 augustus 2023 9:15


Afgelopen donderdag heeft Ian Baetsen zijn handtekening gezet onder het contract. Dit betekent dat hij nu officieel trainer is van ons tweede elftal. Welkom Ian!

Ian is oorspronkelijk afkomstig uit Heibloem en inmiddels woonachtig in Ospel. De afgelopen jaren heeft hij al enige ervaring opgedaan in het trainersvak, zo was hij trainer van SV Panningen 2. 

Ian was in het verleden regelmatig te vinden op ons sportpark: jarenlang was hij één van de leiders tijdens de RKMSV Jako-voetbaldagen in de zomervakantie. Hij is dus geen onbekende voor vele RKMSV'ers. 

Voorzitter Jacq Crommentuijn is blij met het vastleggen van Ian voor minimaal het komende seizoen: "Wij, als RKMSV, zijn verheugd dat we met Ian een jonge trainer hebben binnengehaald, die past bij een jong team. Ian is een beginnend trainer die graag stappen wil maken en wij bieden hem deze mogelijkheid bij RKMSV 2."

Ook Ian zelf heeft er veel zin in om te beginnen en staat te popelen om de spelers te leren kennen. Hij is heel benieuwd wat de jongens zowel binnen als buiten de lijnen te brengen hebben. 

Back-up
Vanwege zijn werk kan het regelmatig voorkomen dat Ian op dinsdagavonden niet altijd beschikbaar is om de training van RKMSV 2 te leiden. Dit hebben we binnen onze club op kunnen vangen. We hebben Frank Sieben, trainer/coach van RKMSV 3, bereid weten te vinden om Ian te vervangen op de dinsdagen wanneer hij niet beschikbaar is. Hier willen we Frank hartelijk voor bedanken! 

5B9FAEAA-0583-4A4B-9784-9742218B0B10.jpeg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!