Nieuwsbrief juni & juli 2023 - RKMSV - Voetbalvereniging Meijel

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbrief juni & juli 2023

Nieuwsbrief juni & juli 2023

5 juli 2023 8:30


Omdat we merken dat helaas niet iedereen de nieuwsbrief per e-mail ontvangt, zullen we deze ook op de website delen. Bij deze vinden jullie de nieuwsbrief welke gisteren, 4 juli, per e-mail verstuurd is.

Ontvang jij de nieuwsbrief niet per e-mail? Laat het ons dan even weten door dit korte formuliertje in te vullen.
____________________________________________
Beste RKMSV’er,

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juni & juli. In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen ter sprake:

- Ian Baetsen nieuwe trainer RKMSV 2
- Keeperstrainer Roy van der Sterren gaat door
- Openstaande vacatures bij het jeugdkader
- Zaterdagveteranen zoekt spelers
- SAVE THE DATE: ALV 2023 gepland op 26 oktober

Ian Baetsen nieuwe trainer van RKMSV 2
Vanaf komend seizoen zal Ian Baetsen, oorspronkelijk afkomstig uit Heibloem, de nieuwe trainer van RKMSV 2 worden. Hij is hiermee de opvolger van Ralph Verheijen, die trainer wordt van ONDO 1. Binnenkort volgt nog een kennismaking met Ian via de verschillende kanalen van RKMSV. 

Wel zijn we voor RKMSV 2 nog op zoek naar een leider, die Ian op wedstrijddagen kan ondersteunen. Wil jij hier meer informatie over ontvangen óf ben je geïnteresseerd? Laat dit dan aan Jacq Crommentuijn weten via voorzitter@rkmsv.nl of 06-14180558.

Keeperstrainer Roy van der Sterren gaat door
Met veel enthousiasme kunnen we mededelen dat Roy van der Sterren ook komend seizoen de keeperstrainer zla zijn bij RKMSV! We kijken tevreden terug naar de samenwerking gedurende het afgelopen seizoen en zetten deze dan ook graag voort.

Openstaande vacatures bij het jeugdkader
Om het kader van onze jeugdteams compleet te krijgen zijn we voor een aantal teams nog op zoek naar een trainer of coach voor het komende seizoen. Een compleet overzicht en (globale) omschrijving van wat het inhoud vind je op onze website.

Geïnteresseerd of meer informatie over een functie? Neem dan even contact op met Peter Adriaans via jeugd@rkmsv.nl of 06-16162419. 

Zaterdag Veteranen zoekt spelers!
De teamindelingen van de senioren zijn gepubliceerd en daarmee ook het aantal spelers per team. Hierbij is te zien dat er bij de Zaterdag Veteranen (30+) nog wel wat ruimte is voor wat extra spelers. Zie jij het zitten om op zaterdag, aan het eind van de middag, een wedstrijd van 2x 35 minuten te voetballen? En daarna natuurlijk de 3e helft sowieso te winnen, sluit dan snel aan bij dit leuk voetballende team!

Meer informatie hierover krijg je van Guus Peeters via guus.peeters@rkmsv.nl of 06-13566939.

SAVE THE DATE: ALV 2023 gepland op 26 oktober 
De Algemene Ledenvergadering van dit jaar staat gepland op donderdagavond 26 oktober vanaf 21.00 uur in onze kantine. In deze vergadering kijken we terug op het afgelopen jaar, maar ook vooruit naar de toekomst. Zo zal op deze avond de lancering van het nieuwe vrijwilligersbeleid plaatsvinden.

Wil je al meer weten over de plannen rondom het nieuwe vrijwilligersbeleid? Neem dan contact op met Danny Kömhoff via danny.komhoff@rkmsv.nl of 06-43056825.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!