Nieuwe Hummel clublijn voor RKMSV - RKMSV - Voetbalvereniging Meijel

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe Hummel clublijn voor RKMSV

Nieuwe Hummel clublijn voor RKMSV

3 juli 2023 20:15


Al vele jaren heeft RKMSV een overeenkomst met Hummel voor het leveren van onze tenues en trainingskleding. De laatste jaren hadden we de zogenaamde Valencia-lijn als clublijn. Zoals in de kleding business gebruikelijk is veranderd dit om de vijf jaar ongeveer. Hummel heeft aangegeven dat de Valencia-lijn uit het assortiment gaat verdwijnen. We gaan als RKMSV daardoor over naar de Tulsa-lijn. Er zullen zoals altijd verschillen zichtbaar zijn tussen de oude lijn en de nieuwe lijn, dat is helaas iets waar we geen invloed op hebben.

Mocht je nog iets willen aanschaffen van de Valencia-lijn, ga dan naar onze vice-hoofdsponsor Meeuwis-Schoenen-Mode-Sport, daar is nog voorraad aanwezig of er kan nog een bestelling gedaan worden. 

Met ingang van 1 augustus 2023 is de nieuwe kledinglijn te verkrijgen bij Meeuwis. Ook op deze lijn is bedrukking met bijvoorbeeld initialen mogelijk.

Wist je dat je ook online jouw RKMSV-kleding kunt bestellen om het daarna bij Meeuwis op te halen? Check de online shop hier!

RKMSV_-_clubcollectieflyer_-_2023-1.jpg

RKMSV_-_clubcollectieflyer_-_2023-2.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!